Mindfulness Hartcoherentie Traject

Route Hof de Brulle

Breulsweg 3, 6321EK Wijlre (L)

Hof de Brulle ligt centraal in het Limburgse Heuvelland, iets ten oosten van Valkenburg en Schin op Geul. Rond de Hoeve zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Met het openbaar vervoer is Hof de Brulle gemakkelijk te bereiken. Vanaf het NS-station 'Schin op Geul' vertrekken ieder half uur treinen, die direct een aansluiting hebben op de intercity- trein richting Eindhoven/Amsterdam.

 

Route Nederlof Centrum

van Oldenbarneveldtstraat 48-a, 1052 KC Amsterdam

Openbaar Vervoer
 
Vanaf het Centraal Station

Amsterdam
Stadsvervoer bus 18 opstaphalte t.o. het Victoriahotel, uitstaphalte Frederik Hendrikplantsoen. Steek de straat over en loop in de rijrichting van de bus. Je loopt op de Frederik Hendrikstraat. Neem de 2de straat links. Dit is de 1ste Hugo de Grootstraat, dan 1ste straat rechts. Dit is de van Oldenbarneveldstraat.
Rijtijd bus ca. 8 minuten, looptijd vanaf de halte ca. 3 minuten.

Stadsvervoer bus 21
: opstaphalte t.o. het Victoriahotel, uitstaphalte Frederik Hendrikplantsoen. Steek de straat over en loop richting de Frederik Hendrikstraat. (zie verder beschrijving bij bus 18).
Rijtijd bus ca. 8 minuten, looptijd vanaf de halte ca. 3 minuten

Streekvervoer bus 170 richting Uithoorn
: opstaphalte t.o. het Victoriahotel, uitstaphalte Marnixstraat/Rozengracht. Steek over en loop rechtsaf de Marnixstraat in. Bij de kruising steek je over en gaat naar links de brug over. Je loopt nu in de 2de Hugo de Grootstraat.
Neem de 1ste straat rechts. Dit is de van Oldenbarneveldtstraat.

Vanaf Station Sloterdijk Amsterdam
Regioliner connexxion bus 82 uitstaphalte Gillis van Ledenberchstraat. Loop over de 2de Hugo de Grootstraat naar de kruising met de Frederik Hendrikstraat. Steek over en loop rechtdoor. Neem de 1ste straat links. Dit is de van Oldenbarneveldtstraat.
Rijtijd bus ca. 13 minuten, looptijd vanaf de halte ca. 4 minuten.

Stadsvervoer tram 12
uitstaphalte kruising Bilderdijkstraat/de Clerqstraat. Loop over de Bilderdijkstraat richting de brug. Na de brug verandert de naam in Frederik Hendrikstraat. Loop door tot de kruising, steek over en ga rechtsaf. Neem de 1ste straat links, dit is de van Oldenbarneveldtstraat.
Rijtijd tram ca. 6 minuten, looptijd vanaf de halte ca. 8 minuten.

Vanaf Station Amsterdam Amstel


Stadsvervoer tram 12
, uitstaphalte kruising Bilderdijkstraat/de Clerqstraat. Voor looproute zie hierboven.
Rijtijd tram ca. 25 minuten, looptijd vanaf de halte ca. 8 minuten.  

Met de auto (alleen betaald parkeren)


Vanuit de richting Zaandam
(ring A10-west):
Afslag s105, richting Centrum. Je rijdt op de Jan van Galenstraat. Deze straat gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Rijdt door tot de Nassaukade, ga linksaf, nog een keer links en nog een keer links. Dit is de van Oldenbarneveldtstraat.

Vanuit de richting Utrecht (A2):
Blijf richting Amsterdam volgen tot de afslag ring A10-West. (zie verder Zaandam afslag s105 e.v.)

Vanaf de richting Amersfoort/Almere/Gooi (A1): 
A. Richting A10 ring west aanhouden. Neem afslag s106 en ga richting centrum. Bij de rotonde rechtdoor en na de brug linksaf de Overtoom oprijden. Doorrijden tot het einde en dan linksaf de Nassaukade oprijden. Doorrijden, Rozengracht oversteken, 2e Hugo de Grootstraat oversteken dan 1ste straat linksaf, en meteen weer linksaf. Dit is de van Oldenbarneveldstraat.

B. Richting Zaanstad aanhouden
en dan afslag s114 Ijburg. Bij de stoplichten links en richting centrum aanhouden. Na de Piet Heintunnel direcht rechts aanhouden, achter het centraal station langsrijden en de borden europarking volgen tot je op de Nassaukade komt. (zie verder hierboven).

Vanaf de richting Den Haag / Rotterdam / Haarlem (A4):
Richting Ring Zuid (dus niet de A9 oprijden) en daarna richting Ring West (eerst rechts aanhouden en dan links er onderdoor) tot afslag s105. Zie verder bij Zaandam.

Vanaf Haarlem:
Neem de afslag S113 de Haarlemmerweg op richting centrum. Vlak na het kruisen van de A10 of bijna meteen als je van de A10 afkomt, rechtsaf de Admiraal de Ruijterweg op. Vervolgens linksaf de Jan van Galenstraat op en dan verder route uit richting Zaandam volgen (s105).


Mindfulness Hartcoherentie Traject | copyright © 2022